sivilce.com.tr
Sivilce

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar











Sivilce yorumları

Sivilce Hakkında Yorum Yapılmıştır


Nehir

12 yaşındayim ve 2 yıldır var yaa gittikçe de çoğalıyor

2017-12-09

Kullanıcı oyu: 4,5

birisi

Kabul olan varmı hiç

2017-11-28

Kullanıcı oyu: 4,5

EmiFur♥

Umarım kabul olur

2017-11-25

Kullanıcı oyu: 4,5

EmiFur♥

Yüce Allah ona çevrilen eli geri çevirmez inşallah duam kabul olur Amin

2017-11-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Yıldız

Benim tenim beyaz yanaklarım çilli ve makyaj kullanmıyorum her gece yatmadan önce maydonoz suyu ile siliyorum faydası olur mu tenim beyaz ve küçük kırmızı veya tenimin renginde sivilceler var

2017-10-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Azra DEMİRSU

Ben de eskiden çok sıkardım sivilcelerimi bir de yağlı bir cildim var ve şu an çukur gibiler. Sakın siz de sıkmayın, daha da kötü yapıyor. Ve teşekkürler bu siteye .

2017-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Pınar Seymen

Merhaba, ben Pınar. Annemin boynunun birazcık altının sağ tarafında - boyun arkasında - sivilce gibi bir şey çıkmış. Kızarık olmuş. Hafif şiş. Ve o çok acıdığını söyledi. Arkadaşlar sizce nedendir? Veya tehlikeli kötü bir şey midir lütfen yardım edin. Çok korkuyorum. Annem 38 yaşında ve hamile falan değil. Bir hastalığı da yok çok şükür. Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

2017-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Sanane

Ben 13 yaşındayım alnında çok fazla çok fazla sivilce var burnumun yanında da ara sıra sivilcelerimi kolayca elimle cikartabiliyoruk ama leke yapıyor saçlarımda çok dökülüyor napmalıyım

2017-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

mustafa

ergenlik doneminde sivilcelere lazer yapılır mı

2017-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Gülşen

Bnm hem alnında hem de çene kısmında yoğunlukla var ne yapmam lazim yardımcı olurmusunuz

2017-10-06

Kullanıcı oyu: 4,5

melek

ben dahaha 15 yasında bır kızım ama benım sadece omzumun basında cıkıyor ve ara sıra kasınıyor ve cogalıyor ne yapmalıyım

2017-10-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayln

Artik biktimm sunlara care bulsaniz

017-9.-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Ahsen

Peki bu izler zamanla kaybolmaz mi hiç bir şey yapılmasa da

017-8.-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Cansu

Ben 12 yaşımdayım sivilcelerim çıkmaya başladı bu sivilceler sivilce kremi ile geçer mi

017-8.-16

Kullanıcı oyu: 4,5

esra

ben 12 yaşındayım yüzümde böyle sivilce hiç görmedim siilcelerimin yok olması için neler yaparım bilmiyorum

017-8.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

çimen

alnımda sivilceler var bu tekniği deneyeceğim teşşekürler...

017-7.-31

Kullanıcı oyu: 4,5

muhammed

Bende sivilce çok var sırtımda birsürü var onlardan nasıl kurtulabilirim

017-7.-11

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

Ben 13 yaşındayım sivilcelerin gecmesi icin nasil bir karisim yapmam lzim

017-6.-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Misafir

Yüzümü sabunlu suyla yıkıyorum fakat sivilcelerim patlar diye sivilcelerin üstünü pek fazla yıkayamıyorum ne yapmalıyım

017-5.-25

Kullanıcı oyu: 4,5

selin

Bendede sivilce cok ve gercekten buyuyo farkli yerlerde cikiyo psikolojimi bozdu yani yukarida verilen 3 maddenin 3u de oldu

017-5.-22

Kullanıcı oyu: 4,5

mira

arkadaşlar kesin çözüm arayanlar bende hepinizden daha çok var her gün sabah akşam sabunla yıkayın daha sonrasında akşam yatarken limon suyu ile tarçını karıştırın sürün ve yatın acayip derecede yanıcaktır ilk sürdüğünüzde direk yıkamayın direnin öyle yatın sabaha hiç bir şeyiniz kalmaz

017-4.-26

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

bu kremi bir defa hergun cilde uygulasak zarari olurmu

017-4.-23

Kullanıcı oyu: 4,5

idris

Hocam ensemde kuru sivilceler var en kisa zamnda nasil gecer yarminci olurmusunuz

017-4.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep yalçın

ben kendi yüzümden nefret ediyorum çünkü sivilcelerimi çok sıktım ve bütün vücuduma yayıldı ve beni daha çirkin gösterdi

017-4.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Banu

Arkadaşlar bana ulaşın kesin geçirecek bir yönten biliyorum ben de işe yaradı ama 2 yıl kullandım düzenli tamamen geçti diyebiliriz

017-4.-20

Kullanıcı oyu: 4,5

beyza çimen

Sivilce geçsin diye akşamleğin elma sirkesi yada keçi sütü yapılıp sonrada masaj yapılmalıdır ve sonra 2,3günden sonra sivilceler gider

017-4.-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Seda

Cildim hassas ve yağlı siyah nokta ve sivilcelerim yüzünden dışı çıkamaz oldum bir türlü gitmiyorlar lütfen birşeyler yapın

017-3.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

ufof

bu sivilcelerden bıktım arkadaşlarımın yüzü tertemiz ama neden bende var cidden çok psikolojim bozuluyor maske kullanıyorum gitmiyor bişey yememeye çalışıyorum ama büyüyorlar çok daraldım 14 yaşındayım :(

017-3.-15

Kullanıcı oyu: 4,5

gizem gizem gizem karadeiz

ben bu siteyi çok sevdim sayenizde sivilcelerim azalacak

017-2.-20

Kullanıcı oyu: 4,5

k

13 yaşındayım alnımda sivilceler var

017-1.-14

Kullanıcı oyu: 4,5

anonim

sivilce bir sorun ve ergenler için daha bir sorun. ben de ergenim ve bundan huzursuzun arkadaşlarımdan bazıları daha ergen olmadıklarında ciltleri güzel ama bazıları da benim gibi ergen olmayanların benle alay edebiliyolar

2016-12-18

Kullanıcı oyu: 4,5

sumeyye

Bende hep kök sivilce dedikleri şey çikiyor ne yapmalıyım

2016-12-05

Kullanıcı oyu: 4,5

offfff

9 yaşından beri sivilcelerim var şuan 14 yaşındayım. her sabah aynanın karşısında sivilcelerle uğraşmak istemiyorum. dışarı çıkmaktan ve dalga geçilmesinden çok korkuyorum... doktora gittim fakat verdiği ilaç işe yaramadı.

016-9.-05

Kullanıcı oyu: 4,5

ufuk

benim sivilcelerim su topluyo gibi oluyo sıkınca birsey cikmiyor ama orasida gecmiyor bir hafta sonra falan icinde beyaz bir bas gözüküyor ben onu cımbızla cekip alirsam orasi hemen gecmeye basliyor cekerken koparsa iki üç gün sonra tekra büyüyo ozaman cimbizla tekrar cekiyorum cikarsa dibinden kan cikiyor ve hemen iyilesmeye basliyor genelde kollarimda var omuzdan asagi doktora gittim dus jeli veriyo ama yinede cikiyor bunlar nasil birsey ben anlayamiyorum

016-9.-03

Kullanıcı oyu: 4,5

irem

benimde sivilcelerim var yanlız çok fazla sırtımda yüzümde fazla yok ve kollarımda var ne yapmalıyım

016-8.-14

Kullanıcı oyu: 4,5

birdenonakadar

17 yasindayim ve hayatimda hiç sivilcem çkkmadi.sivilcesi çikanlara çok ozeniyorum. Acaba bende mi sorun var?

016-5.-19

Kullanıcı oyu: 4,5

bayan

15 yaşındayım her gün bıktım artık şu sivilcelerden hayta kendimi kaptırıyorum sonra sivilceli ldugum aklıma geliye deprosyona giriyom hiç biş işe yaramıyo yardım edin lütfen

016-5.-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Emirhan

Sivilceye diş macunu iyi geliyor 14 yasındayım 2 senedir sivilcem vardı diş macunu denedim artık çaresizlikten ve geçti :)

016-5.-11

Kullanıcı oyu: 4,5

deniz yıldırım

benim yüzüm hep siyah nokta ve sivilce ne yapmalıyım?

016-4.-02

Kullanıcı oyu: 4,5

melis küçükoğlu

13 yasındayım ve 12 yasından beri sivilcelerim var artık bunlardan çok sıkıldım bu nasıl gecer

016-1.-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Yok

16 yaşındayım 12 yaşındayken yüzümde sivilceler çıkmaya başladı o zamandan beri hala yüzümde sivilceler var bu beni gerçekten üzüyor çünkü artık genç kız sayılırım ama geçmek bilmiyor bunlar ileride geçse bile diğer insanlar gibi pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olamayacağım :(

016-1.-01

Kullanıcı oyu: 4,5

rumeysa

ben 13 yaşındayım ergenlik dönemindeyim ve siyah nokta oluşutu lütfen bir şey söyleyin

2015-12-11

Kullanıcı oyu: 4,5

adsız

13 yaşımı dolduruorum ve sivilcelerim var bb kremimi denicem biraz dan ve işe yarıyormu bilmiyorum ama güvendiyim insanlar evet sivilceler kapatır dedi bikere gül suyunu denedim ve az işe yaradı bb krem

2015-12-09

Kullanıcı oyu: 4,5

bahar

ama ben ne yaparsam yapayım patlatmadan duramıyorum aynaya bakmamaya çalışıyorum bu sefer bakmadan patlatıyorum ve kendime engel olamıyorum

2015-12-01

Kullanıcı oyu: 4,5

İlayda

bıktım bu sıvılcelerden ve sıyah noktalarda bende pek sıvılce cıkmaz ama sıyah nokta cok cıkar

2015-11-09

Kullanıcı oyu: 4,5

aslı

yuzume surunce 1 2 dk snra yanmaya başlıyor bunun nedeni nedir bilgisi olan var mı?

015-9.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

merve

sizce hangisi en iyi gercekten limonlu ve togurtlu gecirdimi :?

015-9.-03

Kullanıcı oyu: 4,5

aslı

yeter şu sivilcelerden çektiğim. Kesin bi çözümü yok mu? çok bıktım ergenlik falan ama yeter

015-7.-22

Kullanıcı oyu: 4,5

ebru erol

ya ne yaptıysam geçmedi ne yapmalıyım ne olur doğru bir çözüm önerin yağlı siyah noktalı ve sivilceli ciltler için

015-6.-28

Kullanıcı oyu: 4,5

irem yebrem

Ben irem artık sivicelerden bıktım öle kolay bir maske yöntemi lazım

015-6.-23

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 |

 
















Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Sivilce, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Aralık - 2017